Școala de vară Kinder Kulturhaus vă propune să învățăm germana online în module tematice

Fiecare modul va aborda o nouă temă, pe care o parcurgem timp de o săptămână câte o oră  în fiecare zi de luni până vineri. Vocabularul nou îl punem în practică prin cântece, exerciții aplicate, povești, exerciții și jocuri în echipă, dialoguri sau jocuri de rol.

Costuri

300 lei/ săptămână

Dacă vă înscrieți împreună cu un prieten sau frate, beneficiați amândoi de reducere 10%

Materia:

Cursurile se desfășoară pe ZOOM. Citește mai jos despre descrierea săptămânilor sau scrie-ne la [email protected] pentru a primi programa modulelor și alte detalii.

Grupe:

5 – 8 copii, împărțiți pe categorii de vârstă și cunoștințe de germană.

Oferte:

La rezervarea oricăror trei module  plătiți 700 lei pentru toate 3!

Scrie-ne aici pentru a beneficia de ofertă!
PROGRAM CURSURI  18 iulie – 5 august 2022
7-9 ani cu precunoștințe de la 10 – 11
fără precunoștințe de la 9 – 10
10 – 13 ani
cu precunoștințe de la 15 – 16
fără precunoștințe de la 16 – 17
Grupele se formează cu minim 5 participanți. Kinder Kultur Haus își rezervă dreptul de a închide o grupă care nu întrunește minimul de participanți și se vor restitui sumele de bani achitate celor înscriși.
Scoala de vara in limba germana 4

În săptămâna I “Casa si universul meu” ( 18 – 22 iulie ) vom povesti despre cum își petrece fiecare o zi obișnuită, ce face în timpul liber, care sunt hobby-urile sale. Când îți place să te plimbi, în ce anotimp, unde îți sărbătoresti ziua de naștere, ce faci când te plictisești?

Răspunsurile acestor intrebări le vom găsi impreună într-un mod distractiv în limbă germană.  Zilele săptămânii, lunile anului, momentele zilei…timpul, fac parte din viață noastră. Vom face activități în echipă pentru a ne prezenta, vom face cercul anotimpurilor, vom lipi obiectele preferate in cadranul fiecarui anotimp, vom folosi culori pentru a ne exprima preferințele și emoțiile.

ÎNSCRIE-TE AICI !

1 1

În săptămâna II “Explorăm orașul” ( 25 – 29 iulie ) vom face o călătorie virtuală prin orașul nostru, și vom învăța să numim în germană locurile pe care le vedem, ne vom preface că mergem la cumpărături la piață, că achiziționam un bilet de tren sau de intrare la teatru. Ne oprim la brutărie și învățăm să comandăm ce ne place sau ne imaginăm propriul nostru magazin, de la care vor sa cumpere colegii prin jocul eu vând, tu cumperi.

Pentru a ne plimba prin oraș ne prinde bine puțină educație rutieră. Ce activități putem face în orașul nostru și unde ne putem petrece distractiv timpul cu prietenii noștri( în parc, la cofetărie, la restaurant). Vom învăța de ce ingrediente avem nevoie să preparăm o limonadă gustoasă și răcoritoare și o vom pregăti împreună.

ÎNSCRIE-TE AICI !
2 1

Modulul III ” Trăim sănătos ” ( 1 – 5 august ) îndeamnă la energie și entuziasm pentru vacanța de vară! În fiecare zi începem cu o înviorare energică prin care învățăm părțile corpului și numim activități sportive. Fiecare învață o mișcare de încălzire a corpului și o “predă” celorlalți. Că să ne menținem energia trebuie să consumăm alimente sănătoase, dar cum se numesc ele în limbă germană?

Ne ajută să le reținem mai bine atunci când denumim ingredientele unei salate de fructe delicioase cu fructe de vară. Și pentru că e important să știm cum ne simțim că să ne menținem voioși, învătăm să recunoaștem și să numim emoțiile în limbă germană.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Alegeți cursul de germana potrivit pentru copilul Dvs.

Lista cursuri germana pentru copii
netopia banner gradient 1