Școala de vară Kinder Kulturhaus vă propune să învățăm germana online în module tematice

Fiecare modul va aborda o nouă temă, pe care o parcurgem timp de o săptămână câte o oră  în fiecare zi de luni până vineri. Vocabularul nou îl punem în practică prin cântece, exerciții aplicate, povești, exerciții și jocuri în echipă, dialoguri sau jocuri de rol.

Costuri

250 lei/ săptămână

Dacă vă înscrieți împreună cu un prieten sau frate, beneficiați amândoi de reducere 10%

Materia:

Cursurile se desfășoară pe ZOOM. Citește mai jos despre descrierea săptămânilor sau scrie-ne la [email protected] pentru a primi programa modulelor și alte detalii.

Grupe:

5 – 8 copii, împărțiți pe categorii de vârstă și cunoștințe de germană.

Oferte:

La rezervarea a oricare trei module  plătiți 600 lei pentru toate 3!

Scrie-ne aici pentru a beneficia de ofertă!
PROGRAM CURSURI VARĂ RĂMASE
SCOLARI NIVEL A1 11 – 14 ANIMODULELE 4, 5 DIN 17 – 25 AUG 2020
Grupele se formează cu minim 5 participanți. Kinder Kultur Haus își rezervă dreptul de a închide o grupă care nu întrunește minimul de participanți și se vor restitui sumele de bani achitate celor înscriși.
blog 4 featured

Săptămâna I “În sfârșit vacanță”

Mult asteptata vacanta de vara a sosit si la Kinder Kulturhaus. Timp de doua saptamani vom vorbi despre destinatii de vacanta (la mare, la munte, cu cortul, la bunici) si despre activitatile specifice locului. Fie ca este vorba despre statul la soare sau despre escaldat un munte, povestile de pe tabla interactiva ne vor face sa le traim pe toate. In plus, vom invata ce luam in bagaj in functie de loc si vreme. Cu ocazia asta aprofundam articolele de imbracaminte, anotimpurile si conditiile meteo. La final, vom planui impreuna o excursie imaginara. Fiecare copil va confectiona un jurnal de vacanta in care va atasa poze, vederi, bilete de avion si alte ‘’amintiri’’ din calatoria lui de vis.

ÎNSCRIE-TE AICI !
Saptamana I Exploram Orasul

Săptămâna II “Explorăm orașul”

În această săptămână vom face o călătorie virtuală prin orașul nostru, și vom învăța să numim în germană locurile pe care le vedem, ne vom preface că mergem la cumpărături la piață, că achiziționam un bilet de tren sau de intrare la teatru. Ne oprim la brutărie și învățăm să comandăm ce ne place sau ne imaginăm propriul nostru magazin, de la care vor sa cumpere colegii.

Pentru această ne prinde bine puțină educație rutieră. Ce activităti putem face în orașul nostru și unde ne putem petrece distractiv timpul cu prietenii noștri( în parc, la cofetărie, la restaurant). Vom învață de ce ingrediente avem nevoie să preparăm un salam de biscuiți aromat, după rețetă germană, și ne vom transformă în maeștri cofetari fiecare având posibilitatea să pregătească acasă un desert când va dori!

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul III – 15 iulie – 28 iulie "Casă și universul meu"

Săptămâna III “Casa și universul meu”

În această săptămână vom povesti despre cum își petrece fiecare o zi obișnuită, ce face în timpul liber, care sunt hobby-urile sale. Când îți place să te plimbi, în ce anotimp, unde îți sărbătoresti ziua de naștere, ce faci când te plictisești?

Răspunsurile acestor intrebări le vom găsi impreună într-un mod distractiv în limbă germană. Fiecare își întocmește o agendă încărcată și va reuși prin dialoguri să își invite fiecare participant la o activitate comună. Zilele săptămânii, lunile anului, momentele zilei…timpul, fac parte din viață noastră. Prin povești cu tâlc învățam să îl apreciem.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul IV – 29 iulie – 11 august "Un stil de viață sănătos"

Săptămâna IV “Un stil de viață sănătos”

Acest modul indeamnă la energie și entuziasm pentru vacanță de vară! În fiecare zi începem cu o înviorare energică prin care invătăm părtile corpului și numim activităti sportive. Fiecare învață o mișcare de încălzire a corpului și o “predă” celorlalți. Că să ne menținem energia trebuie să consumăm alimente sănătoase, dar cum se numesc ele în limbă germană?

Ne ajută să le reținem mai bine atunci când denumim ingredientele secrete ale unei Kartoffelsalat sau atunci când preparăm o limonadă cu mentă și miere. Și pentru că e important să știm cum ne simțim că să ne menținem voioși, învătăm să recunoaștem și să numim emoțiile în limbă germană.

ÎNSCRIE-TE AICI !

foto modul 5

Săptămâna V “Lumea poveștilor și a eroilor”

In acest modul ne vom lasa imaginatia sa zburde si vom da nastere celor mai frumoase povesti. Haide sa invatam impreuna cum se numesc eroii tai preferati in limba germana si hai sa le dam viata inventand o povestioara fantastica pe care o vom scrie si desena impreuna. In functie de complexitatea acesteia, povestea va fi transformata intr-o mica piesa de teatru pe care o vom pune in scena la final, in aplauzele parintilor.

Cine traieste in castele, ce fac dragonii si cum isi petrec timpul printesele si cavalerii aflam din povestile animate la tabla interactiva. La final, vom avea parte de o sarbatoare ca in povesti asa ca invitam toti copiii sa se costumeze in personaje fantastice si sa isi ia rolul in serios.

ÎNSCRIE-TE AICI !
courses section 1

Săptămâna VI “În vacanță”

In acest modul vom vorbi despre locurile în care ne petrecem vacanța de vară: la bunici, la munte, la mare…și unde ne mai poartă imaginația. Nu-i așa că cel mai frumos timp petrecut vara este la bunici? Ei bine, în această săptămână vom pătrunde în lumea animalelor domestice și vom afla cum se numesc ele în limba germană. Nu-i așa că ai așteptat cu nerăbdare să vină vacanța și să mergi la mare? Te-ai întrebat însă ce
viețuitoare trăiesc în ea? Ei bine, vom afla împreună cum se numesc acestea în limba germană și totodată vom încerca să descoperim lumea misterioasă a sirenelor. Dacă ești iubitor de munte, haide să învățăm împreună în limba germană ce sporturi se pot practica acolo, ce viețuitoare trăiesc în munți, dar și ce plante îi fac strajă acestuia. Înainte de toate însă, va trebui să ne gândim cum ne echipăm pentru a petrece câteva zile la munte și cum vom face focul pentru a ne încălzi pe timp de noapte.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Alegeți cursul de germana potrivit pentru copilul Dvs.

Lista cursuri germana pentru copii
netopia banner gradient 1