Școala de vară Kinder Kulturhaus vă propune să învățăm germana în module tematice

Fiecare modul va aborda o nouă temă, pe care o parcurgem timp de 2 săptămâni câte 1,5 ore în fiecare zi. Vocabularul nou îl punem în practică prin cântecele, desene, povești la tabla interactivă, activități practice precum cusut, gătit, construit, totul în limba germană!

Înscrie-te aici !

Program

Ne întâlnim zilnic, 1,5 h, fie dimineața, fie după-masa timp de 2 săptămâni. Astfel un modul însumează 20 ore didactice.

Orar: Puteți opta pentru una din următoarele variante:

Școlari

10.00 – 11.30

Preșcolari

11.30 – 13.00 sau
16.00 – 17.30.

[kkstarratings]

Grupe:

5 – 8 copii, împărțiți pe categorii de vârstă și cunoștințe de germană.

Costuri:

500 /modul. La rezervarea unui loc pentru mai mult de un modul, veți plăti 400 lei / modul.

Daca vă înscrieți împreună cu un prieten sau frate, beneficiați amândoi de reducere 10% !

Locație:

Strada Anton Pann 17, București 030167, zona Unirii.

Suna acum: 0773973955

  sau 0771163465

Grupele se formează cu minim 4 participanți. Kinder Kultur Haus își rezervă dreptul de a închide o grupă care nu întrunește minimul de participanți și se vor restitui sumele de bani achitate celor înscriși.
in sfarsit vacanta modulul 1 cursuri de vara pentru copii

Modulul I 17 iunie – 30 iunie “În sfârșit…vacanță!”

Mult așteptata vacanță de vară a ajuns și la Kinder Kultur Haus! Debutăm cursurile de vară cu două săptămâni de călătorii imaginare prin toată lumea. Care sunt cele mai frumoase destinații de vacanță? Ce activități facem odată ajunși acolo?

Fie că ne bronzam pe o plajă din Italia, ori că escaladăm Everestul, distracția este garantată! Iar dovadă va fi jurnalul de vacanță în limba germană realizat de fiecare participant.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul II – 1 iulie – 14 iulie "Explorăm orașul"

Modulul II – 1 iulie – 14 iulie “Explorăm orașul”

În aceaste 2 săptămani vom face o călătorie virtuală prin orașul nostru, și vom invăta să numim în germană locurile pe care le vedem, ne vom preface că mergem la cumpărături la piață, că achiziționam un bilet de tren sau de intrare la teatru.

Pentru această ne prinde bine puțină educație rutieră. Ce activităti putem face în orașul nostru și unde ne putem petrece distractiv timpul cu prietenii noștri( în parc, la cofetărie, la restaurant). Vom învață de ce ingrediente avem nevoie să preparăm un salam de biscuiți aromat, după rețetă germană, și ne vom transformă în maeștri cofetari!

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul III – 15 iulie – 28 iulie "Casă și universul meu"

Modulul III – 15 iulie – 28 iulie “Casă și universul meu”

În aceaste 2 săptămâni vom povesti despre cum își petrece fiecare o zi obisnuită, ce face în timpul liber, care sunt hobby-urile sale. Când îți place să te plimbi, în ce anotimp, unde îți sărbătoresti ziua de naștere, ce faci când te plictisești?

Răspunsurile acestor intrebări le vom găsi impreună într-un mod distractiv în limbă germană. Fiecare își întocmește o agendă încărcată și va reuși prin dialoguri să își invite fiecare participant la o activitate comună. Zilele săptămânii, lunile anului, momentele zilei…timpul, face parte din viață noastră. Prin povești cu tâlc învățam să îl apreciem.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul IV – 29 iulie – 11 august "Un stil de viață sănătos"

Modulul IV – 29 iulie – 11 august “Un stil de viață sănătos”

Acest modul indeamnă la energie și entuziasm pentru vacanță de vară! În fiecare zi începem cu o înviorare energică prin care invătăm părtile corpului și numim activităti sportive. Fiecare invată o mișcare de incălzire a corpului și o “predă” celorlalți. Că să ne menținem energia trebuie să consumăm alimente sănătoase, dar cum se numesc ele în limbă germană?

Ne ajută să le reținem mai bine atunci când denumim ingredientele secrete ale unei Kartoffelsalat sau atunci când preparăm o limonadă cu mentă și miere. Și pentru că e important să știm cum ne simțim că să ne menținem voioși, invătăm să recunoaștem și să numim emoțiile în limbă germană.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul VI – 26 august – 8 septembrie Legaturi interculturale intre Germania si Romania

Modulul V – 12 august – 25 august “Lumea poveștilor și a eroilor”

În această săptămană ne vom lăsa imaginația să zburde și vom da naștere celor mai frumoase povești. Haide să invătăm impreună cum se numesc eroii tăi preferați în limbă germană și hai să le dăm viată inventând o povestioară fantastică.

Cine trăiește în castele, ce fac dragonii și care mai e viață prințeselor și cavalerilor aflăm din poveștile animate la tablă interactivă.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul VI – 26 august – 8 septembrie "Legături interculturale între Germania și România"

Modulul VI – 26 august – 8 septembrie “Legături interculturale între Germania și România”

Nu este un secret că învățam mai simplu și mai rapid atunci când suntem motivați. Să fii motivat înseamnă că faci un lucru din plăcere, nu din obligație și este dovedit că emoțiile pozitive îmbunătățesc memoria.

Acest modul are rolul de a ambiționa copiii să învețe cu plăcere limbă germană. Care sunt atracțiile culturii germane? Cum diferă sau cum se aseamănă obiceiurile și tradițiile dintre România și Germania? Dar delicatesele?

ÎNSCRIE-TE AICI !

Alegeți cursul de germana potrivit pentru copilul Dvs.

Lista cursuri germana pentru copii