Școala de vară Kinder Kulturhaus vă propune să învățăm germana online în module tematice

Fiecare modul va aborda o nouă temă, pe care o parcurgem timp de o săptămână câte o oră  în fiecare zi de luni până vineri. Vocabularul nou îl punem în practică prin cântece, exerciții aplicate, povești, exerciții și jocuri în echipă, dialoguri sau jocuri de rol.

Costuri

250 lei/ săptămână

Dacă vă înscrieți împreună cu un prieten sau frate, beneficiați amândoi de reducere 10%

Materia:

Cursurile se desfășoară pe ZOOM. Citește mai jos despre descrierea săptămânilor sau scrie-ne la [email protected] pentru a primi programa modulelor și alte detalii.

Grupe:

5 – 8 copii, împărțiți pe categorii de vârstă și cunoștințe de germană.

Oferte:

La rezervarea oricăror trei module  plătiți 600 lei pentru toate 3!

Scrie-ne aici pentru a beneficia de ofertă!
PROGRAM CURSURI 5, 6 ANI
PREȘCOLARIdin 19 IUL – 13 AUG de la 10.00 – 11.00 Modulele III-VI
PROGRAM CURSURI ȘCOLARI
FĂRĂ PRECUNOȘTINȚE 8 – 11 ANI5 IUL – 13 AUG de la 9 – 10 Modulele I – VI
CU PRECUNOȘTINȚE 8 – 11 ANIde la 15.00 – 16.00 Modulele I, II și 16 – 20 aug “Casa și Universul meu”
și  23 aug – 27 aug “Un stil de viață sănătos”
Grupele se formează cu minim 5 participanți. Kinder Kultur Haus își rezervă dreptul de a închide o grupă care nu întrunește minimul de participanți și se vor restitui sumele de bani achitate celor înscriși.
blog 4 featured

Săptămâna I “În sfârșit vacanță”

Mult așteptata vacanță de vară a sosit și la Kinder Kulturhaus. Timp o săptămână vom vorbi despre destinații de vacanță (la mare, la munte, cu cortul, la bunici) și despre activitățile specifice locului. Fie că este vorba despre statul la soare sau despre escaladat un munte, poveștile de pe tabla interactivă ne vor face sa le trăim pe toate. În plus, vom învăța ce luăm în bagaj în funcție de loc si vreme. Cu ocazia asta aprofundăm articolele de îmbrăcăminte, anotimpurile și condițiile meteo. La final, vom planui împreuna o excursie imaginară. Fiecare copil va confecționa un jurnal de vacanță în care va atașa poze, vederi, bilete și alte ‘’amintiri’’ din călătoria lui de vis.

ÎNSCRIE-TE AICI !
Saptamana I Exploram Orasul

Săptămâna II “Explorăm orașul”

În această săptămână vom face o călătorie virtuală prin orașul nostru, și vom învăța să numim în germană locurile pe care le vedem, ne vom preface că mergem la cumpărături la piață, că achiziționam un bilet de tren sau de intrare la teatru. Ne oprim la brutărie și învățăm să comandăm ce ne place sau ne imaginăm propriul nostru magazin, de la care vor sa cumpere colegii.

Pentru a ne plimba prin oraș ne prinde bine puțină educație rutieră. Ce activități putem face în orașul nostru și unde ne putem petrece distractiv timpul cu prietenii noștri( în parc, la cofetărie, la restaurant). Vom învăța de ce ingrediente avem nevoie să preparăm un salam de biscuiți aromat, după rețetă germană, și ne vom transforma în maeștri cofetari fiecare având posibilitatea să pregătească acasă un desert când va dori!

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul III – 15 iulie – 28 iulie "Casă și universul meu"

Săptămâna III “Casa și universul meu”

În această săptămână vom povesti despre cum își petrece fiecare o zi obișnuită, ce face în timpul liber, care sunt hobby-urile sale. Când îți place să te plimbi, în ce anotimp, unde îți sărbătoresti ziua de naștere, ce faci când te plictisești?

Răspunsurile acestor intrebări le vom găsi impreună într-un mod distractiv în limbă germană. Fiecare își întocmește o agendă încărcată și va reuși prin dialoguri să își invite fiecare participant la o activitate comună. Zilele săptămânii, lunile anului, momentele zilei…timpul, fac parte din viață noastră. Prin povești cu tâlc învățam să îl apreciem.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Modulul IV – 29 iulie – 11 august "Un stil de viață sănătos"

Săptămâna IV “Un stil de viață sănătos”

Acest modul îndeamnă la energie și entuziasm pentru vacanța de vară! În fiecare zi începem cu o înviorare energică prin care învățăm părțile corpului și numim activități sportive. Fiecare învață o mișcare de încălzire a corpului și o “predă” celorlalți. Că să ne menținem energia trebuie să consumăm alimente sănătoase, dar cum se numesc ele în limbă germană?

Ne ajută să le reținem mai bine atunci când denumim ingredientele secrete ale unei Kartoffelsalat sau atunci când preparăm o limonadă cu mentă și miere. Și pentru că e important să știm cum ne simțim că să ne menținem voioși, învătăm să recunoaștem și să numim emoțiile în limbă germană.

ÎNSCRIE-TE AICI !

foto modul 5

Săptămâna V “Lumea poveștilor și a eroilor”

În acest modul ne vom lăsa imaginația să zburde și vom da naștere celor mai frumoase povești. Haide sa învățăm împreună cum se numesc eroii tai preferați în limba germană și hai să le dăm viață prin desen și descrierea lor. Ce puteri au, ce știu să facă și care este povestea lor.

Cine trăiește în castele, ce fac dragonii și cum își petrec timpul prințesele și cavalerii aflam din poveștile animate la tabla interactivă. La final, vom avea parte de o sărbătoare ca în povesti așa ca invităm toți copiii care doresc să se costumeze în personaje fantastice și să iși ia rolul în serios.

ÎNSCRIE-TE AICI !
courses section 1

Săptămâna VI “În timpul liber”

În acest modul vom vorbi despre locurile în care ne petrecem timpul liber: la bunici, la munte, la mare…și unde ne mai poartă imaginația. Nu-i așa că cel mai frumos timp petrecut vara este la bunici? Ei bine, în această săptămână vom pătrunde în lumea animalelor domestice și vom afla cum se numesc ele în limba germană. Nu-i așa că ai așteptat cu nerăbdare să vină vacanța și să mergi la mare? Te-ai întrebat însă ce
viețuitoare trăiesc în ea? Ei bine, vom afla împreună cum se numesc acestea în limba germană și totodată vom încerca să descoperim lumea misterioasă a sirenelor din povești. Dacă ești iubitor de munte, haide să învățăm împreună în limba germană ce sporturi se pot practica acolo, ce viețuitoare trăiesc în munți, dar și ce plante îi fac strajă acestuia. Înainte de toate însă, va trebui să ne gândim cum ne echipăm pentru a petrece câteva zile la munte și cum vom face focul pentru a ne încălzi pe timp de noapte.

ÎNSCRIE-TE AICI !

Alegeți cursul de germana potrivit pentru copilul Dvs.

Lista cursuri germana pentru copii
netopia banner gradient 1