Parerile parintilor si bunicilor despre cursurile organizate de noi

Aflati parerile parintilor si bunicilor copiiilor ce au sustinut si sustin in continuare cursurile de limba germana pentru copii la Kinder Kultur Haus Bucuresti

recenzii clienti Buna ziua, recomand Kinder Kultur Haus, unde am venit cu fata mea de 12 ani la cursurile de incepatori de un an de zile. Ei ii place foarte mult, nu are nici o problema sa se trezeasca dimineata sa vina. Profesara este foarte bune, tanara si pe gustul copiilor, locatia este foarte accesibila si sunt foarte multumita ca am gasit acest centru de limba germana si pe viitor ma gandesc chiar sa merg si eu la cursuri.

Mama unei cursante, in varsta de 12 ani

recenzii clienti Buna ziua, numele meu este Dan Mihai, baiatul meu vine la cursul de germana la Kinder Kultur Haus de la inceputul anului scolar din 2018. Ma bucur sa observ progresul lui, se pare ca metoda si experienta profesoarei fac germana mai atractiva si accesibila pentru copii. Datorită atmosferei și colectivului primitor, toate impreuna au contribuit la decizia noastra de a alege sa continuam cu Kinder Kultur Haus. O zi buna !

Dl. Dan Mihai, tatal unui cursant in varsta de 8 ani

recenzii clienti Buna, mereu mi-am dorit sa ivat limba germana si cum eu nu am avut ocazia sa o invat cand eram mica, am vrut ca acest lucru sa fie posibil pentru copiii mei, ele sa invete cat de repede se poate. Am cautat pe internet variante si am gasit Kinder Kultur Haus, le-am inscris pe fete si vazand ca ele progreseaza foarte, foarte repede, mi-am dat seama ca ar trebui sa tin si eu pasul cu ele sa putem vorbii acasa, sa cant si eu cantecelele pe care le invata aici. Asa ca am cautat cursuri si pentru mine si am gasit la German Kultur Haus un curs si pentru adulti. Sunt foarte incantata, va recomand si voua din tot sufletul !

Dna. Oana, mama gemenelor in varsta de 6 ani

recenzii clienti Buna ziua, vin cu fiul meu David de cateva luni la cursul de germana, aici la A1. Pentru noi ventul este mai problematic dimineata, dar ma bucur ca odata intrat in sala de curs, pofta de germana ii apare copilului meu. Vad ca a facut progrese in ultima vreme ceeace ma bucura foarte mult. Desi nu studiaza foarte mult acasa, nu reusesc sa il fac sa invete acasa, remarc totusi progrese la limba germana, il aud vorbind acasa ceeace ma bucura foarte mult si cred ca o sa continuam pe viitor pentru ca este important pentru el sa invete limba germana. Doamna profesor cred ca face progrese cu el dupa cate observ eu !

Mama lui David, Cursant limba germana pentru copii