Despre Kinder Kulturhaus

Puteți alege să plătiți prin transfer bancar online sau prin mobilpay (Netopia). Datele IBAN-LUI le veți avea în factura emisă.

Evaluarea cunoștințelor de limbă germană se face în 2 pași ușori și rapizi.

  • Testarea scrisă, durată 15-20 de minute: veți primi pe mail un link. La final direcționați rezultatul obținut pe [email protected].
  • După primirea rezultatului, vom programa evaluarea telefonică sau online, în funcție de vârsta celui mic. Discuția va dura în jur de 15 minute. După concluzionarea nivelului de cunoștințe veți primi pe mail toate informațiile despre cursurile disponibile și procedura de înscriere.

Un nivel întreg, de exemplu A1-începători, este format din trei module, A1.1 A1.2 respectiv A1.3. Fiecare modul se desfășoară pe perioada unui semestru școlar (octombrie-februarie / martie-iunie).

Centrul Kinder Kultur Haus este un centru specializat exclusiv pe învățarea limbii germane și este centru de examinare acreditat ECL. Pentru obținerea unui certificat de limbă germană recunoscut internațional, puteți verifica perioadele de examinare pe pagina ECL Romania.  Cursurile German Kulturhaus te pregătesc pentru o astfel de examinare prin exersarea celor 4 paliere ale limbii – scris, citit, ascultat, vorbit – și organizează la finalizarea fiecărui nivel un examen intern  în urma căruia puteți primi o diplomă de absolvire/participare cu recunoaștere internă.

Cursurile noastre de limba germană sunt online. Desfășurăm cursuri în timpul săptămânii, dimineața și seara, dar și în weekend. Programa o poți consulta AICI

 

Modulele intensive au program de o oră în fiecare zi de luni până vineri, în prima parte a zilei. Costul pentru cele 25 de ședințe este 1500 lei și include toate materialele didactice PDF necesare pentru curs, accesul la platforma de învățare Zoom, resursele suplimentare, suportul individualizat al profesorilor noștri calificați.

În cadrul unui curs intensiv de 25 de ședințe, se va parcurge un modul din fiecare nivel, de exemplu Starter 1 sau A2.1, A2.2 sau A2.3, în funcție de nivelul cursantului. Fiecare modul este conceput pentru a acoperi toate cele 4 paliere ale limbii ( scris, citit, vorbit, ascultare) și pentru a permite elevilor să acumuleze cunoștințele într-un mod eficient și concentrat.

În cazul în care un copil lipsește de la o ședință de curs, îi încurajăm pe părinți să ne anunțe în timp util, astfel încât să putem înregistra ședința respectivă. Aceste înregistrări pot fi ulterior trimise copilului pentru a fi vizionate și pentru a recupera conținutul pierdut.

De ce limba germană la copii ?

Dovezi științifice arată cum invătarea limbii germane structurează anumite conexiuni neuronale care îl ajută pe copil în gândirea logică. Studiile privind plasticitatea creierului ne arată că legăturile neuronale se pot reorganiza atunci când copiii invată lucruri noi sau memorează noi informații.

Alte avantaje privind invătarea limbii germane de către copii sunt:

  • Copilul își dezvoltă abilități de comunicare încă de mic, își antrenează concentrarea pe activitățile ce le are de făcut și va interacționa mult mai ușor cu copiii și oamenii din jurul sau;
  • Învățatul unei limbi noi deschide calea spre noi experiențe, oportunități și le permite să întâlnească persoane pe care nu le-ar fi întâlnit dacă ar fi vorbit doar limbă maternă;
  • Mai târziu, în domeniul afacerilor, ccmunicarea în limba germană cu partenerii de afaceri vorbitori de limbă germană contribuie la imbunătătirea relației de afaceri. Astfel cresc șansele unei comunicări efective și, automat, rată de succes;
  • Copilul crește mai sănătos. Ultimele două decenii de studii arată că o minte bilingva beneficiază de aproximativ 5 ani în plus de rezistentă împotrivă demenței sau bolii lui Alzheimer.

Metodele noastre de predare

O sedintă de limba germană la KinderKulturHaus începe cu un scurt exercițiu fizic de eliberare a energiei neconsumate și de concentrare asupra noului subiect din acea zi. Scurte intrebări din lecțiile precedente aduc înapoi cursantul într-o atmosferă bună de recapitulare.

Urmează apoi 40 de minute de introducere în noua temă, va afla noi informații pe care le va reaplica în ultima parte a ședinței prin prin activităti centrate pe funcțiile senzoriale, exersarea și aplicarea vocabularului prin jocuri de rol, activități în echipe, cântecele, povestiri, activități practice precum desen, construcție sau lucrul manual, activități la tablă interactivă aplicate prin softuri speciale de învățare a limbii germane.

Competențele exersate sunt conform Cadrului Comun European de Referință cele de citire, vorbire, înțelegere și scris. Același Cadru European acordă o mare importantă dezvoltării metodei de învățare autonome. Kinder Kultur Haus este centrul de învățare a limbii germane care îl învață pe cursant tehnici de învățare sistematică, de organizare a învățării și strategii de învățare. Toate acestea sunt prerechizite care o data însușite conștient, nu vor mai fi uitate, iar copilul le va putea aplica activ și în alte domenii.

La finalul fiecărui modul se evaluează cunoștințele și se face prezentarea unui proiect fie individual, fie în echipă. La această ultima ședința sunt invitați părinții care vor lua parte la prezentare, dar și la o discuție individuală cu trainerul despre evaluarea cunoștințelor și sugestii de îmbunătățire.

Abordarea multi-senzorială ajută la menținerea tinerilor cursanți motivați mai mult. Un rol important îl joacă dialogurile vesele și fotografiile din manual, care au un efect de motivație și incurajează cursanții să participe activ.

Materia este structurată în formă de spirală ceea ce permite recapitularea frecvență și aplicarea cunoștințelor mai departe pe tot parcursul modulului. Spre exemplu, informațiile din primele lecții sunt folosite mai departe și la următoarele lecții până când cursantul și le însușeste și nu îi mai creează dificultăți.

Sunt introduse frecvent ore de citire a poveștilor pe tabla interactivă care sunt însoțite de imagini foarte colorate, cu multă identitate vizuală, iar în bază lor, copiii vor face exerciții interactive , vor născoci singuri finalul, vor ține minte anumite replici etc.

Echipa noastră

Crenguța
CrenguțaEchipa Kinder Kultur Haus
Ema
EmaEchipa Kinder Kultur Haus

Despre Kinder Kultur Haus

Kinder Kultur Haus s-a înființat ca și start-up, cu fonduri europene și de la stat, în anul 2017. Pandemia ne-a adus în mediul online, în care am rămas din anul 2020. Kinder Kultur Haus SRL este o societate cu personalitate juridica CUI 37663096, J40/8010/2017, care isi desfasoara activitatea potrivit legislatiei romane in vigoare, cu sediul social in str Sirenelor, nr 82, sect 5 Bucuresti. Bucuresti, Telefon:0771163465 sau 0773973955. Contul este deschis la Banca ING in RON, pe numele Kinder Kultur Haus SRL, Cod IBAN: RO48INGB0000999908747798.

logo kinder kultur haus srl cursuri de limba germana bucuresti

Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți intrebări despre cursurile organizate de noi? Pentru răspunsuri rapide la intrebări frecvente sau la orice altceva, vă invităm să ne contactați direct, această este o modalitate foarte bună de a obține răspunsuri personalizate! De la înscriere pană la absolvire, suntem aici cu fiecare pas!

Go to Top